logo MM Solutions
Home Despre noi Site map Contact
Servicii financiare, contabilitate, contabilitate financiara, contabilitate de gestiune, expertize contabile, asistenta juridica, consultanta contabila, expertiza contabila, consultanta juridica, fiscala, evaluare, consultanta IT, servicii IT

Despre M&M Solutions

despre mm solutions

Contabilitatea este, pentru majoritatea, un lucru greu de inteles. O multime de conturi sub forma unor cifre in care se acumuleaza banii firmei. Atat cei cheltuiti cat si cei castigati.

Care este lucrul cel mai important pentru firma ta ?
» sa ai o afacere profitabila
» sa ai sub control permanent fluxul de bani
» sa ai lunar situatii contabile la zi
» sa beneficiezi de rapoarte pertinente din care sa reiasa care este trendul afacerii tale in fiecare zi, ora sau minut.


E destul de greu, nu? Mai ales ca trebuie sa:
» angajezi experti in domeniu
» sa cumperi un pachet de soft foarte scump
» sa imbini oamenii cu calculatoarele si sa iti rezulte situatiile de care ai nevoie

Societatea noastra este inregistrata in Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania

Am castigat o vasta experienta in domeniu in cadrul unor companii nationale si multinationale pe o perioada de peste 10 ani. Am participat la numeroase training-uri si specializari unde am asimilat cele mai noi concepte si idei.

Am integrat in cadrul companiei o aripa tanara, foarte activa si dinamica, completandu-ne obiectul de activitate cu servicii de consultanta, asistenta IT si Resurse umane.

In plus fata de cele de mai sus, sa ne gandim putin: pentru a angaja un om inseamna sa platesti statului 51% din salariul angajatului, fara sa mai punem la socoteala si impozitul pe salarii. Pe langa asta, daca nu le platesti la timp, se aduna majorari si penalitati, asta ca sa nu ne mai gandim la faptul ca penalizarile care le platesti pentru impozitele retinute direct de la sursa, platesti penalitati destul de mari.
Asa, daca inchei un contract cu noi, nu numai ca scapi de plata unor salarii si impozite catre stat, dar ai parte si de cheltuieli care iti ofera avantajul ca sunt deductibile la impozitul pe profit.

Misiunea noastra : Vrem sa oferim clientilor incredere prin profesionalismul echipei noastre si sa ajungem un lider in domeniu. Ne propunem sa oferim cele mai bune solutii in domeniul financiar-contabil, politicii manageriale, resurselor umane si IT, astfel incat sa asiguram partenerilor nostri un background solid in realizarea obiectivelor.

Principiile care stau la baza activitatii noastre :
» Incredere
» Profesionalism
» Credibilitate

  Copyright 2006 M&M Solutions Made by Light Pixel Web Design