logo MM Solutions
Home Despre noi Site map Contact
Servicii financiare, contabilitate, contabilitate financiara, contabilitate de gestiune, expertize contabile, asistenta juridica, consultanta contabila, expertiza contabila, consultanta juridica, fiscala, evaluare, consultanta IT, servicii IT

Service calculatoare si recuperare date

Service calculatoare si recuperare date

Firma noastra are ca activitate principala instalarea, administrarea, intretinerea si service-ul calculatoarelor :

Pierderea datelor datorita virusarii calculatoarelor va cauzeaza pierderi de bani si timp, ca sa nu mai pomenim de frustrarea resimtita. Atata vreme cat computerele Dvs functioneaza produc bani, insa imaginati-va ce pierderi puteti avea daca nu puteti emite facturi, nu stiti stocul de produse, etc., pentru simplul motiv ca securitatea calculatoarelor Dvs a fost compromisa. Pierdeti clienti sau intr-un caz extrem puteti chiar iesi de pe piata. Este cel mai bine ca Dvs sa va vedeti linistiti de treaba si sa lasati specialistii nostri sa se ocupe de monitorizarea activitatii calculatoarelor Dvs.

Orice calculator are nevoie de intretinere permanenta pentru o mai buna functionare. Cu toate acestea, angajarea unui administrator nu este intotdeauna justificabila.

In schimbul unui abonament lunar sau la cerere doar pentru interventii, in functie de numarul sistemelor echipa noastra va ofera Servicii de intretinere a calculatoarelor, astfel incat compania dumneavoastra sa isi poata desfasura activitatea fara eventuale intreruperi cauzate de defectarea inopinanta a unui calculator sau a intregii retele.

Intretinere calculatoare hardware :

Aveti probleme cu calculatorul dumneavoastra? Ati cumparat o componenta si nu doriti sa va asumati riscul instalarii? Doriti sa testati o componenta? Sunteti interesat de un upgrade? CD-ROM-ul nu mai citeste jumatate din discurile pe care le aveti?

Abonamentul de intretinere hardware va pune la adapost de neprevazut, de acutizarea problemelor si de amplificarea nejustificata a pagubelor. Abonamentul prezinta un dublu avantaj: pe de o parte, echipamentele IT sunt īntretinute periodic, lucru, de altfel absolut necesar, diagnosticate si testate repetat, urmarindu-se astfel starea de functionare si descoperindu-se factorii de risc; pe de alta parte, el este cheia catre o si mai mare reducere a costurilor de exploatare, prin facilitatile oferite īn cazul unor defectiuni mai grave.

Intretinere calculatoare software :

De multe ori instalarea unui driver va poate da multe batai de cap. Atunci cand sunteti la inceput, chiar instalarea sistemului de operare poate deveni o sarcina dificila. Virusii va pot distruge munca de zile sau luni de zile in cateva secunde, nu trebuie sa le dati nici o sansa sa isi faca de cap. Multi oameni cred ca tot ceea ce au de facut pentru a avea un calculator productiv este sa instaleze sistemul de operare si apoi programele pe care le folosesc īn activitatea de zi cu zi. Din nefericire, a te opri aici īnseamna sa ai un calculator functional si nu neaparat productiv.

Din descrierea acestui tip de abonament (intretinere software) veti observa ca sunt multe alte lucruri care trebuie facute pentru ca sistemul dvs. sa functioneze optim totdeauna si astfel sa va asigure o mai mare productivitate. Īn plus, toate aceste lucruri trebuie facute periodic, calculatorul trebuie īntretinut din punct de vedere software si diagnosticat, astfel īncat sa nu ajungeti īn neplacuta situatie īn care sistemul dvs. desi porneste de la buton, nu poate boot-a sistemul de operare.

Recuperari date :

In cazul in care datele de pe HDD-ul dumneavoastra au disparut brusc, l-ati formatat sau repartitionat din greseala (se mai intampla), un virus a sters tot ceea ce aveati pe el, sau mai rau, nu mai este recunoscut de sistemul de operare, nu va pierdeti speranta, mai EXISTA o SANSA!

Firma noastra ofera servicii hardware si software de mentenata si intretinere pe baza de contract sau la cerere in urmatoarele domenii de activitate :
» service si intretinere calculatoare
» service si intretinere imprimante
» service si intretinere monitoare
» incarcari cartuse jet cerneala si laser
» implementari firewall-uri Checkpoint
» solutii antivirus si filtrare


« inapoi

  Copyright 2006 M&M Solutions Made by Light Pixel Web Design