logo MM Solutions
Home Despre noi Site map Contact
Servicii financiare, contabilitate, contabilitate financiara, contabilitate de gestiune, expertize contabile, asistenta juridica, consultanta contabila, expertiza contabila, consultanta juridica, fiscala, evaluare, consultanta IT, servicii IT

Servicii de personal

servicii de personal

Avem Ón jurul nostru o serie de firme si de persoane care Ónteleg prin asigurarea confidentialitatii salariilor faptul ca "un angajat sa nu stie de salariul altui angajat, cu accent deosebit pe salariile managerilor/personalului, asa zis, TESA.

Codul Muncii obliga angajatorul sa nu furnizeze altor terti atat date personale, cat si situatiile financiare ale angajatilor.

Drept urmare, va oferim solutia externalizarii functiei administrative a departamentului de resurse umane catre departamentul nostru specializat.


Departamentul nostru de salarizare va asigura :

Asigurarea confidentialitatii atat a salariilor cat si a salariatilor

Intocmirea contractelor de munca, a actelor aditionale , a deciziilor privind executarea contractelor de munca. Intocmirea fiselor de post.

Intocmirea statelor de salarii si depunerea acestora la Inspectoratul Teritorial de Munca

Completarea la zi a dosarelor de personal

Completarea fiselor fiscale privind impozitul pe venitul global

Asistenta la controalele Inspectoratului Teritorial de Munca in domeniul relatiilor de munca

Intocmirea ordinelor de plata pentru contributiile si taxele aferente salariilor datorate Bugetului de Stat.

Aveti posibilitatea de a elabora analize financiare ale costurilor de personal si de a calcula salariile in concordanta cu specificitatea companiei Dumneavoastra

  Copyright 2006 M&M Solutions Made by Light Pixel Web Design